pirmadienis, birželio 20, 2011

Pirmadienis


Vėl pirmadienis. Vėl į darbą. Savaitgalis prabėgo taaaip greit, kad net nespejau pastebėt. Į parduotuvę, papietaut, į pležą, žiūri jau į darbą keltis :D Lietuvoj jau ramiai būčiau išėjus į dekretines. Bet atvirai, per gerai jaučiuos būt namie. O darbe vis kažkos veiksmas, intrigos ir pan. Nors niekad jose stengiuosi nedalyvauti, kartais žmonės patys tave įtraukia.

Šiandien ryte kažkaip labai susigraudinau. Matyt, hormonai sukilo. Kažkaip pagalvojau, jei netekčiau vyro ir jis dar tą patį klausimą uždavė.. Ašarų prisipildė akys. Nors man nelabai tai būdinga, nesu iš verkiančių. Net nėštumo metu. Turime labai vertinti tuos, kurie yra šalia, net tikrai nežinome, kada jų galime netekti...
Vis neužsivedu norų sąsiuvynuko. Dabar tiek turiu norų, bet jie tokie nesistemingi. Žinau, kad visa tai reikia užrašyt, bet niekaip neprisiruošiu. O laikas eina.. O galvoj sumaištis.... Tokios vat pirmadieninės nuotaikos. Laukiu jogos vakare, ji šiek tiek sudelioja mano mintis i lentynas. Po kiekvieno jogos užsiėmimo geriame su mokytoja ir merginom arbatą su pyragaičiais. Tai labai padeda susipažinti su kitom nėštukėm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą