penktadienis, birželio 17, 2011

Septintas! Yoooohooo!

Šiandien prasidėjo 28 savaitė, ty SEPTINTAS mėnuo. Ryte apsilankėme pas gydytoją. Jau viskas taip įprasta, pažįstama. Nuo šiol vizitai pas daktarėlę taps dažnesi - kas dvi savaites. Visgi tuoj įžengsime į trečią trimestrą! Valio!
Turiu tokią nuojautą, kad mano nėštumas yra didesnis nei sako gydytojai. Ir dar daktarė šian pastebėjo, kad gimda, kaip 32 savaitę..... Tikiuosi klystu, nes dar tiek darbelių reikia pasidaryt.
Jaučiuosi tikrai gerai, kol kas nevargina, nei nugara, nei kojos, nei kas kitas. Tik prieš miegą šiek tiek kojos dilgčioja, kiek suprantu tai yra neramių kojų sindromas, kuris vargina ne viena nėštukę.
Mano Jokūbėlis jau pradeda ne juokais ramstytis į šonkaulius, tai į skrandį. Kol kas tai sukelia juoką ir džiaugsmą. Bet kas bus toliau :D Labai idomu, kad kai vyras pradeda kalbėtis su vaiku, jis pradeda muistytis, spardytis. Ir taip nuolat. Juk negali būt sutapimas. Tas mažas stebuklėlis viską jau girdi, žino mūsų balsus, į tai reaguoja. Po truputį jį pratinu prie klasikinės muzikos. Labai mažai jos gaunam paklausyt, nes vyras nelabai į tai.... Nors pats yra grojęs klasiką pakankamai ilgai. Dar skolingas man klasikos diską, bet kažkaip pažadą pamiršęs....Kartais abu stebim pilvą ir vis užduodam klausimą, TU GALI ĮSIVAIZDUOT, MES TURIM SŪNŲ!!!! Negaliu sulaukt, kai pamatysiu jo mažiukes akytes, žiūrinčias į mane - žiūrinčias į savo mamą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą