pirmadienis, birželio 06, 2011

Chilas:)


Vakar visa dieną praleidome prie jūros. Taip gera. Tik dviese ir minia nepažįstamų. Kuo toliau, tuo sunkiau bendraut su draugais, panašu, kad jiems mūsų dabartinė sitaucija nelabai idomi.. Kiekviename gyvenimo etape natūraliai atkrenta draugai (jei juos taip galima vadint).

Pirmą kartą šiais metais maudžiausi jūroj. Tikiuosi Jokūbėliui patiko. Bent jau man labai patiko paplaukiot. Kūnas ilsisi. Nusprendėm su vyru kiekvieną rytą įšokt į baseiną. Kažkaip mes jo visiškai nenaudojam. Žiūrėsim, kaip gausis. Reiks pasiieškot internete pratimų neščioms vandenyje.

Šiandien dariausi kraujo tyrimą. Tikiuosi, hemoglobino reikalai bus geresni. Nes prieš kelis mėnesius buvo 7,5.. Sako mažokai...Nors jaučiuosi gerai.. Pasak gydytojų turečiau alpinėt. Norma suaugusiam žmogui - 12.. Tai jau laukiu nesulaukiu atsakymo, neužilgo turėtų būt....

Gavau rezultatus.. jie tikrai nedžiuginantys. Hemoglobinas dar labiau nukrito, iki 5.8. Taigi, guluos į ligoninę. Šiaip esu šoke, nes jaučiuosi tikrai gerai :( Liūdna..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą