penktadienis, birželio 03, 2011

26 savaitė

Na štai, ir pradėjom 26 savaitėlę. Mano mažylis sveria (labai skirtingai internete) nuo 760 g iki 850 g ir yra kaip ilgavaisis agurkėlis :) Taip pat jo akytės pagaliau atsimerkė. Jei bus į vyrą, tai turės begalo ilgas blakstienas. Kiekviena mergiotė pavydės. Iki gimimo visų vaikų akytės mėlynos spalvos. Kaip miela, mano agurkėlis :) Nuo šiol pradės labai intesyviai vystytis jo smegenis, ta proga pradęjau gert Omega 3 preparatą. Visą naktį jis muistėsi, sukaliojosi, vartėsi. Tik kad pilvas žiauriai kietas buvo. Tikrai jaučiasi, kad mažiukas labai išaugo, nes jau jaučiu judesiukus ir šonuose, ir prie šonkaulių ir pilvukas jau toks labai neštukiškas :) Džiugina mane visa tai.

Vakar užvažiavome į labai fainą parduotuvę vaikiškų lovelių. lovelės nepatiko, bet radau nerealią vaikų drabužėlių firmą Naturapura. Visiem drabužėliam, žaisliukam nuolaidos. Tokie mieli, tokie minkštučiai.



Tik kažkaip dar drabužėlių nenoriu pirkt. Noriu iš pradžių pasidaryt sąrašiuką, kad neprisipirkt, ko nereikia. Dar iškilo klausimas, kokio dydžio drabužėlius pirkt naujagimiui. Nes yra skirtingi - 2.6 kg, 3.6 kg... Kaip žinot... Ar prieš pat pabaigą ultragarso metu pasako, koks jo svoris maždaug..
Pažįstama gimdė rugsėjo mėnesį Kipre, tai sake pirko tik bodžiukus trumpom rankovėm. Nes dar tikrai karšta, apie 40.... Vaikui nelabai ir temperatūra skirsis po gimimo..

Kelias dienas kažkaip su vyru nesusišnekam.. Ir nežinau, ar man hormonai, ar jam. Bet manau, kad abiem. Suprantu ir jį, ir jam nelengva. Visi šitie pokyčiai, plius prisidėjo darbų namie. Bet visgi prioritetas mūsų yra Jokūbiukas. Dėl jo turime stengtis kuo geriau sutarti..


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą