trečiadienis, birželio 08, 2011

Klinika


Taigi, paguldė mane į ligoninę atstatyt kraujo. Labai nenorėjau, net verkiau...Labai keista, kai jautiesi gerai, o tau sako atvirkščiai. Esu gulėjus maža, bet to fakto neprisimenu. Bet kuriuo atveju ligoninė asocijuojasi su vaistų kvapu, pensininkais ir apšnerkštom palatom..... To tikėjausi ir čia. Tačiau labai klydau. Tik atvažiavus paskyrė palatą ir paėmė kraują nuostabi seselė nekalbanti angliškai.Šiaip taip susikalbėjome graikiškai.(Visgi tos kelios graikų pamokėlės davė naudos. O vyras, žinodamas keturis žodžius jau rezga pilnus dialogus. Bet tai mano vyras, kas pažįsta, supras apie ką aš..)

Pajungė lašelinę ir pradėjo lašint... ir tai tęsiasi dar iki dabar. Vakar sulašino daugiau litro kraujo. Na, jaučiuosi, taip pat gerai. Gydytoja juokiasi, kad mano organizmas puikiai adaptuojasi prie mažakraujystės. Po pietų darys pakartotinus kraujo tyrimus, kad sužinotų, kaip mano kraujukas pasisavimo svetimą.
Tikrai nustebau klinikos darbuotojais. Tokie visi malonūs, paslaugūs. Bet ne dirbtinai ir  ne dėl to, kad į kišenę sumokėjei. Žinokit, atrodo, kad jiems tikrai rūpi pacientai. Galit patikėt? Mano nuostabai, čia susipažinau su sesute iš Lietuvos. Taigi šiandien ryte išgirdau LABAS RYTAS :) Kavos, arbatos? :) Labai keista ir malonu. Šioje klinikoje ir gimdysiu, visai smagu susipažint iš anksto su personalu. Klinika apsupta žalumos, galiniam kieme yra sodas su baseinu ir krėslais. Puiki vieta leisti laiką vyram, kol moteris gimdo :D

Klinikoje vakar pagimdė trys gimdyvės. Vyras užmatė tik ką gimusius kūdykius ir realiai pamatė, koooookie jie mažiukai. Mažytės rankytės, mažytės kojytės... Vis ėjo jų žiūrėt laiks nuo laiko :D Ramino save, kad jų ten keturi, kad jei kas pamatytų, galvotų, kad jis vieno iš jų tėvas.

Žodžiu, nuo šiol reiks labai labai labai prižiūrėt savo mitybą. Nes su tokiu krauju galiu pakenkt ne tik sau (kas būtų ne taip baisu), bet savo mažajam sūneliui.. Vakar su vyru kalbėjom, kad nebeįsivaizduojam gyvenimo be jo. Nebeliktų tikslo. Šiandien vėl jį pamatysime monitoriuje. Gydytojas darys ultragarsą. Nelabai gerai, tačiau, turim būt tikri, kad svetimas kraujukas nepakenkė niekam..

Reziumė tokia, vakar praleidau puikią dieną apsupta meilės ir šilumos ne tik savo vyro, bet, savo nuostabai, ir personalo. Esu rami ir laiminga!

Beje, užvakar gavom vežimuką. Žinoma, vyrui reikėjo jį iškart surinkt ir treniruotis važinėjant po visus namus :D





2 komentarai:

  1. paskutine foto tai,kaip prie nuliovo BMW:D
    laikykis mazule, mmintimis as su tavim.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Baik tu, čia krūčiau nei bemkė :D:D:D Bet kiek džiaugsmo, tu neįsivaizduoji...
    Ačiū už palaikymą. Bandysiu staigiai atsistatynėt. Va ir dabar verčiu save mėsos gabalą suvalgyt :D:D:D

    AtsakytiPanaikinti