antradienis, liepos 12, 2011

Vyrai kilę iš Marso, moterys - iš Veneros



Vakar vakaro labai ilgai laukiau. Jau seniai nebuvau operoj. Ir štai vieną dieną užmačiau, kad atvyksta Maskvos naujasis operos teatras. Nupirkau bilietus. Nuėjome. Nuostabi muzika!!!! Nuostabios arijos. Atvira lauko scena. Pirmą kartą buvau operoj, kur supratau, ką dainuoja. Siužetas aiškus. Tik vienas momentas.......... Bumbantis Juozas šalia. Bandžiau absoliučiai nekreipt į jį demesio, nes elgėsi, kaip penkių metų vaikas. Nuolat zyzė, kad neįdomu, karšta, nori namo, nori sysio, nori vyno, nekenčia klykiančių bobų ir tt ir tt. Man taip pasidarė savęs gaila. Kodėl aš turėčiau dėl jo aukot savo pomėgius, jis juk dėl manęs neaukoja. Kodėl negali pakentėt dėl manęs, juk tai tik kelios valandos.... Iš tiesų labai pykstu ant tokių tėvų, kurie nesukuria savo vaikams supratimo apie meną, muziką ir pan. Mano mama mane jau penkių metų vedėsi į Šikšnosparnį, vieną sunkiausių operų. Ir išsedėjau, labai gerai tai prisimenu. Kodėl moterų ir vyrų poreikiai taip skiriasi. Kodėl jie neturi tiek pasiaukojimo dėl kito, kaip mes. Kodėl jie susimąsto apie savo dvasinį pasaulį tik po sukrečiančių gyvenimo įvykių. Kodėl astrologija tai burtai? Jei tai tūkstančių metų mokslas. Taip norisi šalia savęs turėt 100 proc draugą. Bet kuriuo atveju, tai karma ir reikia ją atidirbinėt. Niekur nesidėsi....

Noriu savo vaikam įdiegt universalumą. Nėra balto ar juodo. Yra tik tavo požiūris. Tik kažką išbandęs iki galo gali sakyt, patinka ar nepatinka.

Sekantis mūsų renginys. Kaifuoju nuo tokios muzikos. Ji pažadina manyje kažkokias nepatirtas emocijas...



Vakar prieš jogą, ginekologė pamaigė pilvuką ir... vaikelis galvyte aukštyn. Toks lengvas nėštumas, taip kaifuoju nuo jo, taip noriu patirti gimdymo malonumą. Nenoriu cezario. Kalbuosi su Jokūbu, prašau, kad apsiverstų. Jaučiu, kad taip ir bus. Tiesiog vaikas labai judrus, ir dar migruoja po pilvą. Bet pratimukų sesijas tęsiu.

1 komentaras:

  1. Bobutes sako, kad vyras nera tau kunigas ar draugas ;) kartais sutinku labai stipriai :)

    AtsakytiPanaikinti