ketvirtadienis, liepos 21, 2011

Neužsimirškime!!!

Pagalvoju, kiek daug burnojame ant savo dabarties nesusimąstydami, kad tik taip kenkiame savo ateičiai. Juk ką dabar turime, tai tik pasekmė mūsų praeities minčių. Taigi, kam tęsti šitą užburtą ratą. Geriau save ir savo artimuosius pamaloninti šviesiom, pozityviom mintim. Šį dėsnį vis prisimenam ir pamirštam. Vis kaltinam kitus net nesistengdami keisti savęs. Kodėl žmogus linkęs atsakomybę už savo nesėkmes krauti kitiems?...




Prieš kelias dienas radau dar keletą knygų apie gyvenimo dėsnius. Turime juos visų pirma žinoti ir suvokti, kad galėtumėm laimingai gyventi. Perskaičiau tik kelis puslapius, tačiau mane užkabino Laimingo gyvenimo dėsniai. Žinoma, visos tos laimingo gyvenimo knygos praktiškai vienodos, tačiau, žmogus turi vieną labai blogą savybę - užmarštį. Užtat vis reikia stimuliuot savo sąmonę, kad ji tiesiog natūraliai pradėtų kitokiu principu veikti. Vis pamokau Juozą ir tuo pačiu pati atsipeikėju. Tik nuoširdus linkėjimas laimės visiems - mus daro laimingais.

Tuoj pat į šį pasaulį ateis nauja gyvybė. Tai visiškai neužterštas pozityvus vaikelis. Ar sugebėsime jam įdiegti laimingo gyvenimo pagrindus? Nežinau taip ar ne. Tačiau turime stengtis. Ir dabar jau visi trys. Nes ne tik mes jį turime "auklėti", bet ir jis jau mus "auklėja". Jis pakeitė mūsų požiūrį į gyvenimą dar tada, kai jautėme jo sielą sklandančią šalia. Malonu prisiminti tą jausmą. Pamenu, kai vieną rytą su Juozu pusryčiavom, tai buvo kažkur lapkričio vidurys, jo paklausiau, ar jis jaučia, kad mes nebe vieni. Kaip buvo malonu išgirst jo patvirtinimą, kad mes kambary trise, kažkas mus stebi.  Jau galvojau man vienai stogas važiuoja.

Mūsų galios beribės, tik reikia jų nebijot ir jas atskleist.

Užtenka, o dabar prie žemiškesnių dalykų :) Šiandien įsigijau Ergobaby nešyklę nešioklę, nežinau, kaip teisingai. Tarpkitko Lietuvoje. Norėjau siųstis iš USA, bet kaina gaunasi ta pati. Ergobaby.lt. Platintojas Lietuvoje vaikams.eu. Taigi mamulė atveš, laukiu nesulaukiu :) Kiek skaičiau forumuose įvairiausius atsiliepimus, jos tikrai patogios ir tėveliams ir vaikams. Ir, žinoma, svarbiausias dalykas, kad jos nežaloja mūsų stebuklėlių stuburiuko. Daug info apie nešykles Geramama.lt.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą