šeštadienis, gegužės 14, 2011

Šeštadienis


Na šian su vyru  ir padarėm darbelio.
Rytas - Joga! Kaip ji pakrauna visai dienai!!!! Atrodo, poto lyg kalnus gali nuverst. Padariau išvadą, kad vieni iš fundamentalių dalykų gyvenime - teisingas kvėpavimas ir vanduo. Per diena išgeriu apie 2.5-3 l vandens. Jaučiuosi puikiai. Kojos netinsta, skysčiai nesirenka. Ko jiems rinktis, jei organizmas jų nuolat gauna.
Prižadėjau sau, jogą daryt kaip anksčiau, kiekvieną rytą. Žiūrėsim, kaip seksis atsikelt. Nes visgi nemiga nepalieka ramybėj....... Ne miegas, o nuolatinis vartaliojimasis, sukiojimasis, pagalvių dėliojimas... Visai kaip sūnelis pilve :D Nuolat muistosi, sukasi, spardosi. Vakar galvojau iš pilvo iššoks. Bet pasišneku su juo, šiek tiek ramesnis tampa:)
Šiandien buvome keliose vaikiškų prekių parduotuvėse, bet visgi apsistojome prie kokybiškesnių prekių. Nuostabi parduotuvė, informatyvus darbuotojai (Mamatoto) Žinoma, už kokybę ir kainos kitos.
Trumpas prekių revju. Vežimukas Bugaboo cameleon. Dar tik neapsisprendėme su spalvomis.Noriu šviesaus. Žinau, nepraktiška.... Bet gražu. Lovytė - Stokke . Tokia jauki. Noriu baltos. Tik bijau, kad nesigautų kambarys kaip ligoninė :D:D:D Vystymo stalas - Stokke . Šitas su klaustuku, nes kaina nemaža. Nežinau ar verta.... Gal tikrai geriau komodą nusipirkt ir ant jos vystyt. Na, bet kuriuo atveju kažką teks pirkti. Kėdutė - Stokke. Dar reiks pasidomėt, maždaug nuo kada jos reikia..Baby sitter - Baby Bjorn. Na jau draugės labai rekomendavo, sakė iki metu be šito niekur. Mašininę kėdutė išsirinkome MaxiCosy, nes Bugaboo begalo sunki. Berods šitą. Ir gaunasi solidi suma. Bet šiaip pagalvojau, tai didžiausi pirkiniai, tai nėra jau taip baisu. Nors jei verti į litus, kyla klausimas, kaip LT žmonės išaugina vaikus.... vos ne dešimt tūkstančių litų pradžiai..... Siaubas. Žinoma, daug ką galima pirkt padevėtą, ar ieškot pigiau. Ar giminaičiai atiduoda... Mes tokių variantų čia neturime, taigi teks pirkt. Bet tai kaip aš jau noriu viso to. Susistatyt, apjaukint ir ramiai laukt sūnelio :) To mažyčio stebuklo!!!!!!
Su vyru, kad būtų patogiau ir, žinoma, ekonomiškiau, sudarėme ateinančios savaitės meniu. Pagal tai susipirkome produktus. Kadangi, praktiškai visus patiekalus bandysiu gaminti pirmą kartą, būtinai pabloginsiu. Gal kam bus į naudą. Taip pat, savaitės gale pranešiu ar toks apsipirkimo variantas pasitvirtino.Anksčiau aš registruodavau visas mūsų išlaidas, bet kažkurį momentą šitą reikalą apleidau. Dabar net nebežinau, kiek kur išleidžiam. Reiks registravimą atnaujint :D:D:D Noriu visiškai pasiruošt naujo šeimos nario atėjimui į šeimą be finansinių nuostolių :D
Bet visgi neiškenčiau šian ir palepinau save naujais batais.... :D ech tos moterys...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą