penktadienis, gegužės 20, 2011

Cezaris

Šiandien beskaitant žinias, aptikau straipsnį Pasiturinčios moterys vis dažniau renkasi gimdymą su Cezario pjūviu... Ale pasiturinčios moterys dažniausiai pačios negimdo, renkasi Cezarį sąmoningai. Tik varguolės -pačios. Kažkaip, kai pastojau, man net nekilo minčių rinktis Cezario. Kipre dažniausiai visas pjauna. Jos pačios to nori. Taip išvengiama vaikučiui traumų... Bet kokį stresą jie patiria per sekundę išėmamas iš pilvo?
Sąmoningai ieškojau gydytojos, kuri propoguotų natūralų gimdymą. Labai keista, bet tokią greit atkapsčiau. Tik natūralumas. Pas ją lankau ir jogą. Ji mus ruošia tiek fiziškai, tiek morališkai. Moko reaguot į skausmą,su juo susitaikyt ir pan. Tą pati ginekologė bus prie manęs per visa gimdymą kaip akušerė. Manau, tai labai didelis privalumas, nes mes nuolat bendraujam, ji jau mane žino ir aš ją. Svarbiausia, pasitikiu ja. Taigi, jei moteris pilnai pasiruošus tam, kodėl ne? Juk tai mūsų misija.

Bet tiesą sakant, mane išgąsdino ne pats straipsnis, o straipsnio komentarai. Žinoma, neaišku, kas juos rašo, bet jie tikrai labai žiaurūs. Ir jei komentuoja brandžios moterys, man labai gaila ir labai baisu, kur link eina mūsų nužmogėjanti visuomenė...Pvz, cituoju:

nesupykit visos, kurios gyvena tik del vaikeliu, kenchia kanchias tik del vaikeliu ir apskritai nemato gyvenimo prasmes be vaikeliu (nors gyvenimo likuti tex ne su vaikeliais nugyventi, o su pachia savimi ir su savo vaiku tevu (jei pasisek.s)) - o jums neatrodo kad per daug chia tiems vaikeliams mes ir taip atiduodam? 9 men vaikelis parazituoja musu kune (jis vagia musu energija, maisto medzhiagas, o tershia jis irgi i musu organizma - taip ir daro parazitai), nuspaudzhia musu organus, del neshtumo sugenda dantys, slenka plaukai, atsiranda venu varikoze, o kur dar ishtampyta oda ir nutysusi krutine.... tai dar tu ji skausmuose gimdyk, kad jis ten viska ishtampytu ir ishdraskytu - na nieko tiems vaikams neatsitiks jei bus per cezari ishtraukti. Vaikas ne pasaulio bamba, kad del jo butinai reik kenteti, kai galima nekenteti.

geriausia negimdyti visai nes vaikai sueda ne tik gyvenima bet dar ir kuna sudarko :/

Ir tai rašo motina ar būsima motina? Tai antžmogis. Tokiai neturėtu kilt klausimas gimdyt pačiai ar pjaut... Ką tokia motina užaugins? Su tokiu požiūriu, ką ji duos savo mažajam vaikeliui? Žinokit mane, tai labai paveikė...

Labai daug komentarų ir "faktų", kad gimdant natūraliai vaikai sužalojami. Bet tai jau mamos  ir vaiko likimas... Nemanau, kad tai priklauso nuo gimdymo "formos". Geriausias komentaras, cituoju:

Daugumos nesėkmingų gimdymų priežastis gimdyvės galvoje (galiu pateikti mokslinius straipsnius kurie tai įrodo). Taip jau nutiko, kad nebemokam gyventi...

Moterys, pabuskit!!!! Karjera, seksas su vyru, mūsų egoizmas gali ir palaukt. O jei negali, reiškia, tai nieko nereiškiantys dalykai....

Keletas straipsnių apie Cezarį ir natūralų gimdymą. Visgi pasiliksiu nuomonės, kad pjaut moterį turi tik kraštutiniu atveju, kai tikrai to reikia..
Cezario pjūvis keičia kūdikio leukocitų DNR
Cezario pjūvio pageidauja vis daugiau gimdyvių
Mokslininkai vis dažniau siūlo rinktis natūralų gimdymą
Natūralus gimdymas taps retenybe

2 komentarai:

  1. Tokios mmoterys kurios taip drasiai komentuoja, jauciu ne tik kad vaiku neturi, bet mmylimojo prisilietimo.svelnumo.mylinti moteris net minciu neturi
    ir man baisi sita statistika...

    AtsakytiPanaikinti