sekmadienis, gegužės 15, 2011

Itališkas troškinukas sekmadienio pietums


Keturiom porcijom Jums reikės:
  • 250 gr. makaronų (mano mėgstamiausi pene)
  • 250 gr. mėsos faršo (aš naudojau vištienos)
  • 2 vidutinio dyžio svogūnų
  • 5 vidutinio dydžio pievagrybių (apie 200 gr)
  • Smulkintų pomidorų (sunaudojau vieną skardinę 250 gr) žinoma, galima naudoti ir šviežius pomidorus
  • Žiubsnelio šviežių bazilikų
  • Prieskonių (druskos, pipirų, žodžiu, pagal skonį)
  • Mozzarella


Pastatote virti makaronus, per tą laiką apkepinate svogūnus, sudedate faršą, apkepinate, pievagrybius, bazilikus viską patroškinate, supilate pomidorus, prieskonius ir vėl šiek tiek patroškinote. Galų gale suverčiate išvirusius makaronus. Patroškinate.
Prieš patiekiant galima apibarstyt Mozzarella ar bet kuriuo kitu sūriu, kurį rasite šaldytuve
Man viso patiekalo gamyba užtruko 20-25 min.
Vyro įvertinimas - dvi porcijos per penkias minutes :D Tikrai nieko sudėtingo ir labai skanu, ypač makaronų megėjams!
Bon Appetit!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą