pirmadienis, lapkričio 28, 2011

Vieneri metai



Mane visiskai uzvaldzius Kaledine nuotaika! Egle stovi jau savaite! Namuose kvepia mandarinais ir nonstop kepamais sausainiais! Gera, jauku, silta....Namai.. Jokubas. Vyras. As laiminga!

Siandien JZJ jau trys menesiai.. Ir daug ir mazai! 6.1kg, 61 cm. Mano isauge bicepsai ir gelbejimosi ratas :D Kiekviena diena vis stipresnis rysys su JZJ. Sestadienio vakara pirma karta maudemes kartu vonioje. Jetau, kaip buvo smagu! Poto sugulem visi trys, gerem kapucino decaf su milziniska puta ir zinoma, su sausainiais :) Visi nuluzom Juozo lovoj. Rytai dar nuostabesni! Vaiko sypsena, pasisnekuciavaimai prie pusryciu su Juozu.. Rytine saule ir atsigaunanti kalnu zaluma pro langa..

Kiekviena diena nauji atradimai! Vis daugiau sypsenu! Tai apsiverte ant sono, tai paeme i rankyte zaisla! Viskas fiksuojama. Viskas filmuojama ir fotografuojama. Siunciama i LT ir is ten pareina rezonansine meile ir siluma.

Tiek energijos, atrodo, galiu kanlus nuverst! Tiek minciu, tiek noru! Ko labiausiai gaila, tai lekiancio laiko. Jau metu galas! Jauciu, kad tai ir mano gyvenimo ciklo galas/pradzia. Jaudinuos, jauciu dar dargiau pasikeitimu. Teigiamu pasikeitimu..

Lygiai pries metus mano vyras grizo is komandirovkes. Nuejome pavakarieniauti i nerealiai jaukia kavinuke senamiesty pavadinimu Dino Art cafe. Puikiai pamenu, ka valgeme.. Raudonas vynas.. Rami muzikike:) Ta nakti siela ir nusprende ateiti... Aciu tau uz tai!:* Sian as svenciu metines.. Metines brandos, stabilumo, ramybes.. Akys pilnos laimes asaru..




2 komentarai: